Teachers4europe:Μαθαίνουμε την Ευρώπη!

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης
Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την είδηση ότι επιλεχθήκαμε από την Ευρωπαϊκή Αντιπροσωπεία να συμμετέχουμε με τους μαθητές μου, τη φετινή σχολική χρονιά στο Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Teachers 4 Europe.

Ξεκινήσαμε, λοιπόν!

Με βιωματικά παιχνίδια – δραστηριότητες στην τάξη που στόχο έχουν τη γνωριμία, την αποσαφήνιση στόχων, την επικοινωνία, την ενεργοποίηση, την ανάπτυξη δημιουργικότητας οραματιζόμαστε την Ευρώπη όπως την επιθυμούμε και διεκδικούμε όλα όσα μας ανήκουν ως ισότιμα μέλη μιας μεγάλης οικογένειας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις δράσεις που υλοποιήσαμε κατά τη φάση ευαισθητοποίησης για την Ευρώπη & την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από που προέρχεται η ονομασία της ευρωπαϊκής ηπείρου;
Η απάντηση στην Αρχαία Ελλάδα!

Ο μύθος της Ευρώπης….
Μουσική επένδυση:
Saint-Preux – Prelude Pour Piano

Μαθαίνω τις χώρες της Ευρώπης παίζοντας!
Πάτησε στην εικόνα για να κατεβάσεις την εφαρμογή
Πριν όμως δοκιμάσετε τις γνώσεις σας με την κάθε άσκηση, κάντε μια καλή εξάσκηση στην αρχική σελίδα της κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε χώρα για να μάθετε ποια είναι ποια, γιατί μετά, σε κάθε λάθος θα αφαιρούνται βαθμοί. Δε θα είναι εύκολο να γίνετε πρωταθλητές αν δεν κάνετε πρώτα καλή εξάσκηση . 

Πολυχάρτης Ευρώπης
πολιτικός, γεωμορφολογικός, γλώσσες, θρησκείες,
 κατανομή πληθυσμού

Μία συνοπτική γνωριμία με την Ευρώπη!

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να την γνωρίσετε

Ebook 
Μαθαίνοντας μαζί την Ευρώπη
Πατήστε στην εικόνα για να το διαβάσετε!

Μερικά στιγμιότυπα από την τάξη μας


You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?