Soar:Ένα animation που κάθε παιδί πρέπει να δει!

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης
Το «Soar»(= πτήση), συμπαραγωγή της Pixar και Miyazaki, είναι μία ταινία μικρού μήκους για τη φιλία και καταφέρνει να «περάσει» στα παιδιά τα πιο σημαντικά μηνύματα με τον πιο απλό τρόπο. 
Πρωταγωνιστές είναι ένα κορίτσι και ένας μικροσκοπικός πιλότος που πέφτει -κυριολεκτικά- απ’ τον ουρανό. Μετά τη γνωριμία τους, ο πιλότος εμπιστεύεται το κορίτσι που θέλει να το βοηθήσει να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του, φτιάχνοντας το ελικόπτερό του. Οι δύο φίλοι προσπαθούν αρκετά μέχρι που τελικά τα καταφέρνουν και ο πιλότος πήρε τον δρόμο του γυρισμού. Δεν ξέχασε, όμως, τη φίλη του και της έστειλε ένα μήνυμα από τον ουρανό.
CGI Animated SOAR Short Film by Alyce Tzue

Το Soar δημιουργήθηκε από την Alyce Tzue, ως σχολική εργασία. Το αποτέλεσμα των προσπαθειών της νέας δημιουργού ταινιών τράβηξε την προσοχή των φεστιβάλ του κόσμου. Το Soar κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 42α Μαθητικά Oscar, το βραβείο Palm Springs καλύτερου animation από μαθητές και πέρασε στον τελικό των μαθητικών βραβείων BAFTA.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Alyce Tzue 
Μουσική: Jack Gravina 
Παραγωγή: Anson Yu 
Υπεύθυνος Ειδικών Εφέ: Derek Flood 
Δημιουργήθηκε από πανεπιστήμιο Academy of Art- academyart.edu

Μια πολύ όμορφη ταινία για τη σημασία της φιλίας!
Ας την απολαύσoυμε!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?