Συγχαρητήρια από τη Helmepa!

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης
Η Helmepa απέστειλε εχθές την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή για την εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Λεχαίου που είχαμε πραγματοποιήσει τον Μάιο με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Καθαρισμού. 
Συμμετείχαμε μ’αυτόν τον τρόπο στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη», που συντονίζει η HELMEPA, για 4η χρονιά φέτος στη χώρα μας, στην οποία είμαστε μέλη και συμμετέχουμε με ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις. 
Ευχαριστούμε πολύ την Helmepa, την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, για την άρτια σε όλα τα επίπεδα συνεργασία που είχαμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιήσαμε. 
Με σύνθημα «Να Σώσουμε τις Θάλασσες», υποστηρίζουν με συνέπεια μέχρι σήμερα την πρωτοβουλία τους που ανέλαβαν στον Πειραιά την 4η Ιουνίου 1982 . 

Αγαπητή κα. Γεωργίου,

Καταρχάς, τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και σε εσάς για το εθελοντικό πνεύμα και τα αποτελέσματα του καθαρισμού. Οι φωτογραφίες του καθαρισμού σας έχουν ήδη δημοσιευτεί στη σελίδα της HELMEPA στο Facebook για προβολή της δράσης σας. Τέλος, τα αναμνηστικά διπλώματα για τους μικρούς εθελοντές και για εσάς έχουν ήδη σταλεί στο σχολείο σας.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και Καλό Καλοκαίρι σε Καθαρές Θάλασσες και Ακτές!
Με εκτίμηση,
Ελένη Τσόλκα

Τομέας Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης

Μπορείτε να δείτε εδώ την ανάρτηση 
με τα αναμνηστικά διπλώματα των μαθητών!
Υπέροχα τα πήγατε παιδιά για μία ακόμη φορά!!
Τώρα το καλοκαίρι που θα ξεκουράζεστε και θα πηγαίνετε για μπάνιο στην παραλία να δίνετε το καλό παράδειγμα στους γύρω σας και να διατηρείτε καθαρές τις θάλασσες και τις ακτές όπως μάθαμε φέτος!!!
Καλές και καθαρές βουτιές!!!!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?