Καλημέρα Κυρία!

από Love Teaching by Archodoula
1 λεπτά ανάγνωσης
Με αφορμή το τραγούδι “Καλημέρα! Τι κάνεις;” από την Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου του συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη που αφιέρωσα στους μαθητές μου πριν τελειώσουν τα μαθήματα της φετινής σχολικής χρονιάς και το τραγουδήσαμε με τη συνοδεία κιθάρας, οι αγαπημένοι μου μαθητές μου ετοίμασαν μια όμορφη έκπληξη μέσα στα δύο πρώτα διαλείμματα της σχολικής μέρας στις 9 Ιουνίου.  
Μετά το χτύπημα του κουδουνιού για να μπούμε στην τάξη για μάθημα οι μαθητές μου τραγούδησαν το “Καλημέρα Κυρία” με δική τους σύνθεση και συγγραφή στίχων! Έγιναν “Μικροί Στιχουργοί” και το αποτέλεσμά τους ήταν πολύ συγκινητικό….
Σας ευχαριστώ πολύ καλά μου παιδιά 
για το υπέροχο τραγούδι που μου αφιερώσατε 
& χαίρομαι που εξελίσσεστε σε μουσικά ταλέντα!!

You may also like

2 σχόλια

Unknown 19 Ιουνίου 2017 - 11:24

Οι στιχοι είναι μέσο έκφρασης των συναισθημάτων του ατόμου !!!!!!Τα παιδιά μας εξέφρασαν τα συναισθήματα τους που κρύβουν για εσάς!!!!Να στε πάντα καλά !!!!!!

Απάντηση
Love teaching 19 Ιουνίου 2017 - 15:37

Το πέτυχαν πολύ όμορφα!Σας ευχαριστώ!

Απάντηση

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?