Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Γονέων

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης
Ευχαριστώ πολύ το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Λεχαίου για τα καλά του λόγια, για το ευχαριστήριο για την φετινή συμμετοχή μας στο πρόγραμμα της παιδικής Helmepa καθώς και για το δώρο που μου προσέφερε την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης στο σχολείο.  
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας τη φετινή σχολική χρονιά & σας εύχομαι να συνεχίσετε δημιουργικά το έργο σας και την επόμενη σχολική χρονιά μέσα από την αγαστή συνεργασία σας με το σχολείο 
καθώς ο στόχος και των δύο είναι κοινός:  
η προσφορά στους μαθητές μας – παιδιά σας. 
Σχολείο και οικογένεια αποτελούν δύο διαφορετικά συστήματα, τα οποία συναντιούνται έχοντας ως κοινό σημείο το παιδί και ως στόχο τη διαπαιδαγώγηση και την κοινωνικοποίησή του. Ο ρόλος τους μπορεί να είναι διαφορετικός, αλλά εξίσου σημαντικός. Η συνεργασία και η επικοινωνία μεταξύ τους αποτελεί μια αναγκαιότητα και έχει σημαντικά οφέλη.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?