Τα μηνύματα έφτασαν στην Ουγκάντα!

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης
Πέρυσι, μαζί με περισσότερους από 7.000 μαθητές από σχολεία σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαμε στην ενέργεια «Η δύναμη είναι στο χέρι σου».
Στόχος ήταν να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για να χτιστούν δύο σχολικές αίθουσες στο χωριό Γκαλαγκάλα, στην Ουγκάντα. Και ο στόχος επιτεύχθηκε! 
Τον Ιούλιο του 2017, η Actionaid Hellas επισκέφθηκε την Ουγκάντα για να μεταφέρει ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης. Ξεκίνησε η κατασκευή των δύο σχολικών αιθουσών, ενός πηγαδιού και μίας παιδικής χαράς.

Όπως μας είχαν υποσχεθεί, οι εθελοντές της Actionaid Hellas πήραν μαζί τους τα μηνύματα που είχαν στείλει οι μαθητές από τα ελληνικά σχολεία και έκαναν έκπληξη στους μαθητές του Γκαλαγκάλα. Πατήστε πάνω στο σύνδεσμο για να δείτε τις δικές μας ζωγραφιές & ευχές αγάπης για τα παιδιά του Γκαλαγκάλα. Τα στείλαμε πέρυσι πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων οπότε τα μηνύματά μας είχαν εορταστικό περιεχόμενο. 
Θα ήθελα,αρχικά, οι περσινοί μου μαθητές, που ήταν μία υπέροχη ομάδα, αλλά και οι φετινοί μου μαθητές της Α δημοτικού, που μπορούν να πάρουν το καλό παράδειγμα από τους μεγαλύτερους μαθητές, να δουν το βίντεο για να αντιληφθούν ότι ένα μήνυμα αλληλεγγύης μπορεί να φτάσει πολύ μακριά και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε ζωές.

Ουγκάντα 2017- Η δύναμη είναι στο χέρι σου

Χάρη στην αλληλεγγύη των μαθητών ακόμη περισσότερα παιδιά στο χωριό Γκαλαγκάλα πηγαίνουν στο σχολείο.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?