BBC One Christmas 2017

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης
Η αγάπη του μπαμπά για την κόρη του…στο πιο συγκινητικό χριστουγεννιάτικο βίντεο του ΒBC το οποίο καταφέρνει να δείξει πού μπορεί να φτάσει η αγάπη ενός μπαμπά για την κόρη του.
«Κι εκεί που πιστεύεις ότι δεν σου δίνει σημασία, αυτός έχει αντιγράψει κάθε σου κίνηση, γνωρίζει κάθε σου σκέψη. Αυτός, που νιώθεις ότι σε παραμελεί, ότι δεν σε ακούει όταν του μιλάς. Ο μπαμπάς σου, αυτός ο ήρωας που κάνει δύο δουλειές και γυρίζει στο σπίτι κουρασμένος. Αυτός που σε πηγαίνει και σε παίρνει από το σχολείο. Που σου μαγειρεύει και σε φροντίζει. Αυτός που ασχολείται με όλα, αλλά όχι με αυτά που εσύ θεωρείς σημαντικά. Είναι όμως έτσι;  Μήπως είναι εκεί σε κάθε εύκολη ή δύσκολη, σε κάθε σημαντική στιγμή για να σου δώσει δύναμη;»

BBC One Christmas 2017 | The Supporting Act
Είμαι σίγουρη ότι συγκινηθήκατε…

Και για τους φιλαναγνώστες!!!
Μια υπέροχη συλλογή τεσσάρων ιστοριών με πλούσια, εκπληκτική εικονογράφηση. Το ιδανικό βιβλίο για να απολαύσετε αυτές τις μέρες με το παιδί σας, ζώντας τη μαγεία των Χριστουγέννων. Δείτε το πατώντας την εικόνα.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?