Μένουμε σπίτι και δημιουργούμε!

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης
Η παραμονή στο σπίτι λόγω covid-19 είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας.
Τα παιδιά,μετά τον αρχικό ενθουσιασμό για το κλείσιμο των σχολείων, συνειδητοποιούν πόσο δύσκολο είναι να είσαι συνεχώς μέσα στο σπίτι προσπαθώντας να γεμίσεις τις ώρες σου.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και να φτιάξετε διάφορες κατασκευές ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας! Βρείτε μια κατασκευή που να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους ή να τους παρακινήσετε εσείς να ασχοληθούν. Είναι πρωτότυπες, ευφάνταστες και δημιουργικές !!


Οι μικροί μας φίλοι από τις όμορφες Σέρρες ο Λευτ., ο Αντ. και η Στέλ. δημιούργησαν με τη βοήθεια της μαμάς τους Δέσποινας ένα πανέμορφο πανό για να αξιοποιήσουν όχι μόνο δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους αλλά και για να μεταδώσουν στην γειτονιά τους το σημαντικότερο μήνυμα της κρίσιμης περιόδου που διανύουμε! Συνδύασαν τη δημιουργικότητα με την υπευθυνότητά τους ως μικροί ενεργοί και δραστήριοι πολίτες και έδωσαν μέσα από το ταλέντο τους ένα ηχηρό μήνυμα σε μία πανέμορφη αφίσα – πανό λέγοντας σε όλους μας:

«Μένουμε σπίτι … για να προστατευτούμε»


Συγχαρητήρια παιδιά κι εύχομαι κι άλλα παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και να είναι ενεργοί πολίτες στην κοινωνία μας με ευαισθησίες κι ενδιαφέρον για το κοινό καλό!!





You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?