Δωρεάν προβολή παραστάσεων από την Εθνική Λυρική σκηνή

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης
Με στόχο να φέρει το καλλιτεχνικό της έργο πιο κοντά σε όλους όσους το έχουν ανάγκη –αυτή την περίοδο της κοινωνικής αποστασιοποίησης–, η Εθνική Λυρική Σκηνή ξεκινά έναν νέο κύκλο δωρεάν μεταδόσεων μαγνητοσκοπημένων παραστάσεων όπερας, οπερέτας, μπαλέτου και μουσικού θεάτρου σε συνεργασία με την ΕΡΤ, αλλά και μέσω του ιστοτόπου της, www.nationalopera.gr.

Μέσα στον Απρίλιο, η Εθνική Λυρική Σκηνή θα προσφέρει στο ελληνικό και το διεθνές κοινό ένα πανόραμα της πολυσχιδούς καλλιτεχνικής δραστηριότητάς της: από τις μεγαλειώδεις παραστάσεις όπερας στο Ηρώδειο με διεθνείς σταρ, όπως, μεταξύ άλλων, η Ανίτα Ρατσβελισβίλι, τις εντυπωσιακές παραγωγές οπερέτας, μπαλέτου, παιδικής όπερας που παρουσιάστηκαν στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, έως και μπαρόκ όπερα και μουσικό θέατρο από την Εναλλακτική Σκηνή.


Επιθυμώντας να αναδείξει τον θεραπευτικό, ψυχαγωγικό, αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα της λυρικής τέχνης, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει δωρεάν τη μετάδοση των παραστάσεών της σε όλους όσους τις έχουν ανάγκη, αλλά και σε εκείνους που είναι ανοιχτοί να βιώσουν την εμπειρία θέασης και ακρόασης ενός λυρικού αριστουργήματος στη δύσκολη συγκυρία της αυτοαπομόνωσης στο σπίτι.
Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να δείτε 
το πρόγραμμα των παραστάσεων.



You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?