«Η Ηρωίδα μου είσαι Εσύ»

από Love Teaching by Archodoula
1 λεπτά ανάγνωσης
Το βιβλίο μπορεί να το διαβάσει ένα παιδί ή μια μικρή ομάδα παιδιών μαζί με έναν γονιό, έναν φροντιστή ή έναν/μία εκπαιδευτικό. Δεν προτείνεται να διαβάσουν το βιβλίο αυτό μόνα τους τα παιδιά χωρίς την υποστήριξη ενός γονιού, φροντιστή ή εκπαιδευτικού. Ο συμπληρωματικός οδηγός με τίτλο «Δράσεις για Ήρωες» (υπό έκδοση στο μέλλον) παρέχει υποστηρικτικό υλικό για την κάλυψη των θεμάτων που σχετίζονται με τον COVID-19, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, καθώς και συμπληρωματικές δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν τα παιδιά με βάση αυτό το βιβλίο.
 
 
Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε δωρεάν το βιβλίο!

Η μετάφραση/προσαρμογή στα Ελληνικά έγινε ύστερα από συνεννόηση με την Mόνιμη Δι-Υπηρεσιακή Επιτροπή (Inter-Agency Standing Committee – IASC) από τις Ευδοκία Λαγάκου, Μαρία Βλασσοπούλου και Ελένη Λαζαράτου – Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, Α΄ Ψυχιατρική Κλινική, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?