Ο μικρός Κοπέρνικος σε δράση!

από Love Teaching by Archodoula
6 λεπτά ανάγνωσης
Κάτι από την αγαπημένη ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ (μουσικές, συγγραφή βιβλίων, θεατρικές παραστάσεις) για ακρόαση κάθε στιγμή της μέρας ή λίγο πριν κοιμηθούν τα παιδιά! 



Πρόκειται για μια σειρά 10 αυτοτελών επεισοδίων, διάρκειας 20 λεπτών το καθένα. Η σύνθεση κάθε επεισοδίου είναι ένας συνδυασμός δραματοποιημένης αφήγησης και διαλόγων, συνοδευόμενα από μουσική και τραγούδι, χιούμορ και δράση

Βασικός ήρωας της ιστορίας είναι ο μικρός Κοπέρνικος, ένα παιδί γύρω στα δέκα με έντονο χαρακτήρα, ζωντάνια, ενθουσιασμό και θετικότητα. Κύριό του γνώρισμα, η τρομερή του μνήμη, η φοβερή του αίσθηση προσανατολισμού και η ιδιαίτερη κοινωνικότητά του.

Γράφτηκε το 2007 από τους συγγραφείς Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη, ηχογραφήθηκε στα στούντιο του Β’ Προγράμματος της Κρατικής Ραδιοφωνίας και εξέπεμψε, για πρώτη φορά το 2008, για 10 συνεχόμενες Κυριακές.
Κείμενα – Σκηνοθεσία: Άγγελος Αγγέλου – Έμη Σίνη
Μουσική: Άγγελος Αγγέλου, Παντελής Ραβδάς, Γιώργος Νούσης

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταβείτε στα επεισόδια και καλή σας διασκέδαση! 

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?