5 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2020

από Love Teaching by Archodoula
1 λεπτά ανάγνωσης

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2020:

Καιρός για τη Φύση (Time for Nature), χωρίς σκουπίδια και πλαστικά!

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει αυτήν την περίοδο η ανθρωπότητα, ο εορτασμός της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι μια ευκαιρίανα αναλογιστούμε ότι αποτελούμε απλώς έναν κρίκο στην αλυσίδα της ζωής στον πλανήτη μας και πως πρέπει πάντα να λειτουργούμε με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, χωρίς να το υποβαθμίζουμε. Για το 2020, τα Ηνωμένα Έθνη επέλεξαν γι’ αυτόν το λόγο το θέμα «Καιρός για τη Φύση».

Η HELMEPA επιλέγει την 5η Ιουνίου για το ξεκίνημα της καλοκαιρινής εκστρατείας με σύνθημα «Καθαρές Θάλασσες και Ακτές» και πρωταγωνιστή το δημοφιλή Γλάρο στη νέα Αφίσα, που μας υπενθυμίζει ότι επιστρέφουμε στις παραλίες, αλλά με ΠΡΟΣΟΧΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στο θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον της πατρίδας μας, χωρίς να το επιβαρύνουμε με πλαστικά μιας χρήσης και άλλα απορρίμματα.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?