Η πόλη μας, το Ρίο!

από Love Teaching by Archodoula
7 λεπτά ανάγνωσης

Οι μαθητές του Ε2 τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Ρίου στα πλαίσια του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας στη 2η ενότητα “Η ζωή στην πόλη” εκπόνησαν ένα αρκετά ενδιαφέρον project με θέμα “Η πόλη μας, το Ρίο”, με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη τους!

Η Δήμητρα Μ. και η Δέσποινα Π. ασχολήθηκαν με το Κάστρο του Ρίου κι έφτιαξαν μία υπέροχη ζωγραφιά που αποτυπώνει το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται εσωτερικά του Κάστρου!

Ο Γιάννης Στ. διάλεξε να ασχοληθεί με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών που βρίσκεται στο Ρίο, αποτυπώνοντάς το σε μία ζωγραφιά!

Ο Κώστας Μ. και ο Αιμίλιος Κ. θέλησαν να μας φέρουν χρήσιμες πληροφορίες για την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του Ρίου τον “Αετό”!

Η Ιωάννα Τ., η Μάνια Π. και ο Έκτορας ασχολήθηκαν με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Εκτός από τις πληροφορίες που αναζήτησαν, δημιούργησαν ζωγραφιές και αφίσα με περιβαλλοντικό μήνυμα!

Ο Γιώργος Α. μας παρουσιάζει το Πανεπιστήμιο Πατρών και η Δέσποινα Σ. τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Δήμο του Ρίου!

Ο Μάριος Ν. και ο Χρήστος Μ.μας παρουσίασαν γενικές πληροφορίες για το Ρίο!

Το project των μαθητών του Ε2 έλαβε τη θέση του στον τοίχο της αίθουσάς μας!

Μπράβο σας παιδιά για την ομαδική δουλειά!!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?