Ομάδα για παιδιά: “Τον εαυτό μου εξερευνώ και ανακαλύπτω… θησαυρό”

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, για το χρονικό διάστημα από 14/12/2021 έως 18/1/2022, πρόκειται να υλοποιήσει ομάδα για παιδιά ηλικίας 11- 12 ετών με τίτλο: “Τον εαυτό μου εξερευνώ και ανακαλύπτω… θησαυρό“.

Οι έξι συναντήσεις (διάρκειας μιάμισης ώρας), θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης <<Καλλίπολις>>Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών 35 (έναντι αρχαιολογικού μουσείου) 1ος  όροφος, με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00-19:30. Η ομάδα θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα.

Στην ομάδα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία ….

  • Να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους,
  • Να συνειδητοποιήσουν ότι είναι μοναδικά και ξεχωριστά άτομα, αναγνωρίζοντας τις δυνάμεις τους, τις δυνατότητές τους και τα ατομικά χαρακτηριστικά τους,
  • Να καλλιεργήσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, ανακαλύπτοντας κι άλλα πράγματα για τον εαυτό τους,
  • Να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν την έννοια της αυτοεκτίμησης.

Δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας Covid-19, οι συναντήσεις της ομάδας θα υλοποιούνται τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις συντονίστριες του προγράμματος: κα Λαμπροπούλου Γεωργία, Κοινωνιολόγος και  κα Μπεκίρη Σπυριδούλα, Κοινωνιολόγος καθημερινά 8:00 – 15:00 στα τηλέφωνα 2610226948 και 2610623290.

Για την συμμετοχή στην ομάδα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://kpachaia.gr/omada-gia-paidia-ilikias-11-12-eton/    

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ
ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ "Κ α λ λ ί π ο λ ι ς"
Ν. Ε. Ο. Πατρών - Αθηνών 35, Πάτρα
Τηλ/Fax 2610 226948 - 2610 623290
E-mail: kpachaia@pat.forthnet.gr
Web: www.kpachaia.gr

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?