“My Carnival, Your Carnival” – Δύο ιστορίες για το Καρναβάλι από το Εξωτερικό!

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο project: «My Carnival, Your Carnival -Το Καρναβάλι μου, Το Καρναβάλι σου»  που διοργάνωσε ο εκπαιδευτικός εκδοτικός οίκος της Twinkl προκειμένου τάξεις σχολείων από διαφορετικά κράτη (Βραζιλία, Γερμανία, Ισπανία ή Κύπρο) να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους στέλνοντας ιστορίες και αγαπημένες εικόνες από το καρναβάλι στη χώρα τους, εμείς με την Στ’ τάξη του σχολείου μας, επικοινωνήσαμε:

Με το Colegio Francesc de Borja Moll  από την Ισπανία

και το Da Vinci Academy από τη Βραζιλία!

Επίσης, υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να διαβάσετε τις ιστορίες του Καρναβαλιού από όλα τα σχολεία που συμμετείχαν κάνοντας κάνοντας click στις πινέζες του διαδραστικού χάρτη στην σελίδα του project. Εκεί, θα μπορέσετε να βρείτε τα μηνύματά όλων των σχολείων και να δείτε τις παρουσιάσεις τους για τις Απόκριες στην χώρα τους!

Στο πρόγραμμα για τις Απόκριες συμμετείχαν 3 σχολεία από τη Βραζιλία, 2 από την Κύπρο, 6 από τη Γερμανία, 13 από την Ισπανία και 43 από την Ελλάδα!  

Μπράβο σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν και ήρθαν σε επαφή με παιδιά από άλλες χώρες του κόσμου!

You may also like

1 σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?