Actionaid-Μία μικρή πράξη αλληλεγγύης: Βοηθάμε το χωριό Γκιτέσι στη Ρουάντα

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Στο 3ο εργαστήριο δεξιοτήτων με τίτλο «Αction aid: Εκπαιδευτικοί και μαθητές έχουν τη δύναμη στο χέρι τους!» αποφασίσαμε να συμμετεχούμε στην καμπάνια “Η δύναμη είναι στο χέρι σου” όπου θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους 2.000 κατοίκους της κοινότητας να έχουν πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο, τρεχούμενο νερό

Πατήστε στο άρθρο για περισσότερες πληροφορίες

Παραλάβαμε τα βραχιολάκια μας από την Actionaid με τα οποία συνεισφέρουμε και γινόμαστε ένας κρίκος αλληλεγγύης που θα ενωθούμε για έναν καλό σκοπό: για να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα έργο ύδρευσης στο Γκιτέσι της Ρουάντας!

Ενώνοντας έτσι τις δυνάμεις μας, εκπαιδευτικοί και μαθητές, ώστε να προσπαθήσουμε να φτάσει η φωνή αλληλεγγύης σε περισσότερους ανθρώπους στη Ρουάντα και να αλλάξουμε την καθημερινότητά τους για πάντα, με μια μόνιμη λύση. 

Στην καμπάνια συμμετείχαν και τα άλλα δύο τμήματα της Πέμπτης τάξης όπως και τα τμήματα Β1 και Δ2 του δημοτικού σχολείου μας!

Η βεβαίωση συμμετοχής του σχολείου μας

Οι ατομικές μας βεβαιώσεις

Το αναμνηστικό βραχιολάκι της καμπάνιας θα μας θυμίζει κάθε μέρα ότι είμαστε μέρος μίας μεγάλης προσπάθειας.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί και να φτιάξουμε έναν κόσμο πιο δίκαιο!Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις δασκάλες τους που συνεισέφεραν για καλό σκοπό!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?