Eκπαιδευτική δράση “Η μαλαματένια βελανιδιά”

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου το Σάββατο 21/05/2022 ώρες 10:30π.μ.-12:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πολύεδρο στην Πάτρα εκπαιδευτική δράση με τίτλο “Η μαλαματένια βελανιδιά”.

Ο συγγραφέας Μιχάλης Μακρόπουλος μας συστήνει την Αθηνά, την ηρωίδα από το βιβλίο του «Μαλαματένια βελανιδιά», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο και κατέκτησε το Βραβείο Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου για το 2021.

Μια ονειρική ιστορία ωρίμανσης και αφύπνισης για όλες τις εποχές και όλες τις ηλικίες, με κεντρικό πρόσωπο τη δεκάχρονη Αθηνά και  οδηγό στο ταξίδι της, το μαγικό βελανίδι τής μαλαματένιας βελανιδιάς. Ανέλπιστοι φίλοι και εχθροί, ζώα, δέντρα και πουλιά σοφά, γενναία, πονηρά, νεράιδες φεγγαρόμορφες. Όλη η μαγεία της φύσης επιστρατεύεται! Μια ολονύχτια περιπέτεια στο δάσος, σύγχρονη και αλλοτινή, στα χνάρια του ελληνικού παραδοσιακού παραμυθιού. Θαρρείς και το κορίτσι είχε το δικό του ήλιο.    

Με αφορμή το βιβλίο, τα παιδιά θα συζητήσουν με τον συγγραφέα, θα μοιραστούν τις σκέψεις τους για την καθημερινότητά τους στην πόλη, τι εμπειρίες έχουν από τη ζωή στο χωριό και ποιες είναι οι διαφορές τους.

Θα κουβεντιάσουν για τα ζώα και τα φυτά της ελληνικής φύσης και θα πλάσουν τη δική τους μαγική ιστορία, θα τη ζωγραφίσουν και θα την ζωντανέψουν παίζοντάς την.

ΠΟΛΥΕΔΡΟ: Κανακάρη 147 τηλ. 2610 277342 fax: 2610 226030 e-mail: polyedro1@hol.gr

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?