Πρώτες βοήθειες για παιδιά από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Τη Δευτέρα, 23/05/2022, στην Ε και στη Στ τάξη του σχολείου μας πραγματοποιήθηκαν δράσεις και παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού από επισκέπτριες υγείας από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας «Καραμανδάνειο» σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας με θεματικό άξονα “Πρώτες βοήθειες για παιδιά”.

Στιγμιότυπο από την τάξη μας

Σκοπός της παρέμβασης είναι η ενημέρωση και η αυξημένη ευαισθητοποίηση των παιδιών και των νέων ώστε να κατανοήσουν, να εξοικειωθούν και να εφαρμόσουν απλές αρχές πρώτων βοηθειών. Καθώς τα αιφνίδια προβλήματα υγείας και τα ατυχήματα είναι συχνά, η αξία της παροχής πρώτων βοηθειών είναι καθοριστική για την αντιμετώπιση αυτών, έως ότου να φθάσει η ιατρική βοήθεια.

Η επαγγελματίας υγείας που ήταν υπεύθυνη για την πραγματοποίηση της δράσης στο σχολείο μας ήταν η Βασιλική Κολυπέρα-Επισκέπτρια Υγείας. Στην τάξη μας η κα. Πούλου Λουκία, ΤΕ Επισκέπτρια Υγείας, εκπαίδευσε τους μαθητές για την παροχή Πρώτων βοηθειών με αποτελεσματικό τρόπο.

Οι μαθητές συμμετείχαν με αμείωτο ενδιαφέρον και με μεγάλη όρεξη για μάθηση! Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?