Ο ελαιώνας του Vincent Van Gogh

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το gr.painting-planet.com ο Βαν Γκογκ λατρεύει να ζωγραφίζει ελιές και κυπαρίσσια. Ήταν ένα από τα μέρη της έμπνευσής του για τον Βαν Γκογκ. Ο καλλιτέχνης αγαπούσε τη φύση με μια ζεστή και παθιασμένη αγάπη, της έδωσε τη μεγαλύτερη προσοχή στο έργο του.

Ο Βαν Γκογκ ζωγράφισε ελαιώνες, που βρίσκονταν απέναντι από το σπίτι του, για τους οποίους μίλησε περισσότερες από μία φορές. Θαυμάζοντας τη φυσική ομορφιά, δίνοντάς της όλη την ψυχή του. Θα μπορούσε να ξοδέψει όλα τα χρώματα, τα καμβά και τα χρήματά του σε λίγες μέρες, δημιουργώντας τα τοπία του. Στον καμβά με έναν ελαιώνα, στο κιτρινισμένο γρασίδι, μπορείτε να κρίνετε ότι ήρθε το φθινόπωρο. Η βλάστηση έχει ήδη στεγνώσει, αλλά οι πράσινες ελιές θυμίζουν ζεστασιά. Ο καμβάς με ελαιώνα ανήκει στην εποχή του νεο-ιμπρεσιονισμού.

 Όταν οι πίνακες ζωντανεύουν!

Η δική μας έκθεση εμπνευσμένη από τον πίνακα “Ελαιώνας”

Μπορείτε να δείτε μερικά έργα τέχνης από τους μαθητές της τάξης μας στα πλαίσια των καινοτόμων δράσεων Περιβαλλοντικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Οι φυσιολάτρες εξερευνούν και δρουν» που υλοποιείται στην Ε2 τάξη τη σχολική χρονιά 2021-2022 !

Περιηγηθήκαμε στην έκθεση του Βίνσεντ Βαν Γκόγκ, μαγευτική εμπειρία.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?