Γίναμε chef στην τάξη μας!

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Μιας κι όλη την προηγούμενη σχολική χρονιά όλοι οι υπέροχοι μαθητές προσπάθησαν όσο μπορούσαν κι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έχοντας βέβαια περιθώρια βελτίωσης, την τελευταία εβδομάδα πριν τη λήξη των μαθημάτων, αφού η διδακτέα ύλη είχε ολοκληρωθεί, αποφασίσαμε από κοινού να πραγματοποιούμε διάφορες δραστηριότητες για να περνάμε όμορφες και ξεκούραστες στιγμές στο σχολείο!!!

Μία από αυτές τις δράσεις ήταν να γίνουμε chef και να παρασκευάσουμε πίτσα!! Οι μαθητές έφεραν υλικά από το σπίτι τους και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής άρχισαν τη μαγειρική!

Φτιάξαμε τρεις πεντανόστιμες πίτσες με αφράτο ζυμαράκι: μαργαρίτα, σπέσιαλ και ιταλική με ρόκα και προσούτο!!! Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση!!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?