Το Μαγικό φιλάκι

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Το “Μαγικό φιλάκι” είναι ένα τρυφερό παραμύθι για την προσαρμογή στο πρώτο σχολείο του κάθε παιδιού. Ήρωας της ιστορίας είναι ο Τσέστερ, ένα μικρό ρακούν που δεν ήθελε να πάει στο σχολείο και να αποχωριστεί τη μαμά του. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το παραμύθι στα ελληνικά παρακάτω. Δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο στην ελληνική γλώσσα. Η μετάφραση και η εικονογράφηση του e-book είναι προσωπική δουλειά από τους nipiagogosnotes.blogspot.com

Στη συνέχεια, όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει και να δει το παραμύθι στην αγγλική γλώσσα.

πηγή:Barnes & Noble NOOK

Μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο από τους Ονειροβάτες, στο οποίο αναφέρεται ότι το κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του και τον χρόνο του, χρειάζεται να έχουμε υπομονή στα παιδιά αλλά και στους γονείς. Σεβόμενοι πάντα την αξιοπρέπεια κάθε παιδιού, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να σκύψουμε πάνω από κάθε παιδί ώστε να αντιληφθούμε τα συναισθήματα του.

Το κλάμα κατά την προσαρμογή, η θλίψη και γενικά κάθε αρνητικό συναίσθημα δεν επικοινωνούν κάποιο προσωπικό πρόβλημα που έχει ένα παιδί μαζί σας. Όλα αυτά τα περιστατικά είναι έκφραση συναισθήματος και το παιδί προσπαθεί να μας επικοινωνήσει μια ανάγκη του. Στη συνέχεια, αναφέρονται δραστηριότητες και συμβουλές για την ομαλή προσαρμογή του παιδιού σας.

Καλή δύναμη και υπομονή σε όλους σας!Με θετική διάθεση, σεβασμό και ψυχραιμία όλα θα πάνε καλά!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?