Το γράμμα Θθ-Θέατρο σκιών

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Προχωράμε με μεγάλη ορμή στην 3η ενότητα της Γλώσσας της Α δημοτικού με τίτλο “Μία παράσταση στην πλατεία”! Αρχίζουμε με το γράμμα του Θεού! Το Θ! Ας πούμε ότι φαίνεται σαν ένα Ο με ζώνη!!

Στόχοι της διδασκαλίας: η επεξεργασία του Θ,θ, το κεφαλαίο στα ονόματα, οι τόνοι, η τελεία, το ερωτηματικό, η επαφή με τον Καραγκιόζη και τα σχετικά με αυτόν θέματα.

Τι λέτε δεν είναι ώρα να παίξουμε τα αγαπημένα «Γραμματάκια στη σειρά για πρωτάκια όλο χαρά!»

Πηγή: Στην τάξη – Παύλος Κώτσης

Ταξίδι στη θάλασσα – Θ, θ

Πηγή: jele – Ταξίδι στη θάλασσα – Θ, θ

Τραγούδι «Θέατρο Σκιών»!

Ας ακούσουμε ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του σχολικού βιβλίου της γλώσσας της Α δημοτικού!Τα Hahana Kids και ο Τάσος Ιωαννίδης, σε συνεργασία με τον Ευγένιο Σπαθάρη και την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου παρουσιάζουν το “Θέατρο Σκιών”, από το άλμπουμ “Λάχανα και Χάχανα – 24 Τραγούδια Από Το Βιβλίο Γλώσσας ‘Α Δημοτικού”.

Hahana Kids Λάχανα και Χάχανα – Θέατρο Σκιών Ερμηνευτής: Ευγένιος Σπαθάρης Μουσική: Τάσος Ιωαννίδης Στίχοι: Ευγένιος Σπαθάρης

Quiz για το γράμμα Θ!

Στην επόμενη ανάρτηση γνωρίζουμε τον Καραγκιόζη!!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?