Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” 2022

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης

Μαζί με όλες τις τάξεις του σχολείου μας συμμετείχαμε στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με κεντρικό μήνυμα «Είσαι το αστέρι μου»!

Μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος Αστέρι της Ευχής, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μαθητή με το συμβολικό ποσό των 2€ να αποκτήσει το δικό του Αστέρι της Ευχής και να βοηθήσει ένα παιδί που μάχεται για τη ζωή του.  

Εδώ και 24 χρόνια το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής αποτελεί μέρος του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και με τη συμβολή των ανθρώπων φωτίζει τις ζωές των παιδιών ευχής!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 – 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Το Αστέρι της Ευχής, εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Φ.2.1/ΜΓ/64830/102883/Δ7 & Φ.14/98076/ΦΔ/100120/Δ1 ) κλείνει φέτος τα 24 του χρόνια και έχει δώσει δύναμη σε εκατοντάδες παιδιά με σοβαρές ασθένειες. 24 ολόκληρα χρόνια, μαθητές από όλα τα σχολεία της χώρας προσφέρουν για την ίαση παιδικών ψυχών.

Φέτος, με κάθε Αστέρι της Ευχής και με κεντρικό μήνυμα «Είσαι το αστέρι μου» στέλνουμε τις δικές μας ευχές στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και να τους δίνουμε δύναμη να συνεχίσουν τον δύσκολο δρόμο από την ασθένεια στη θεραπεία. 

Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί.

Οι μαθητές και οι δασκάλες του σχολείου μας συγκέντρωσαν το ποσό των 98 ευρώ αγοράζοντας 49 βραχιολάκια με σκοπό την πραγματοποίηση της ευχής του εννιάχρονου Ιωάννη- Μάριου που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και επιθυμεί να ταξιδέψει με την οικογένειά του τα Χριστούγεννα και να επισκεφτεί το χωριό του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με τον οργανισμό η ευχή του Ιωάννη Μάριου θα πραγματοποιηθεί και εκεί θα συναντήσει από κοντά τον Άγιο Βασίλη περνώντας αρκετό χρόνο μαζί του, θα παίξει με όλα τα παιχνίδια μαζί με τα δύο του αδέλφια. Ένα εντελώς χιονισμένο τοπίο και άκρως γιορτινό θα τον περιμένει φέτος τα Χριστούγεννα!!

Στολίσαμε το δέντρο και με αστεράκια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!!

Η οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μας ευχαριστεί που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας να κάνουμε τον μικρό μας Ιωάννη Μάριο να ζήσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά του! Επίσης, ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξη στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και στον οργανισμό τους, τις δασκάλες όσο και τους γονείς και τους μαθητές του σχολείου μας!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν κι έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση… Γιατί όλα τα παιδιά αξίζουν να είναι χαρούμενα κι ευτυχισμένα!!!

You may also like

1 σχόλιο

Πιστοποιητικό υιοθεσίας ευχής από τη συμμετοχή μας στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα Make-A-Wish – Love Teaching 19 Δεκεμβρίου 2022 - 00:37

[…] Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχή… […]

Απάντηση

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?