Εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα συνώνυμα και τα αντίθετα

από Love Teaching by Archodoula
7 λεπτά ανάγνωσης

Εκπαιδευτικό παζλ

Μετά τη διδασκαλία και την επεξεργασία του λεξιλογίου παίξαμε για εμπέδωση της γνώσης το επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι και παζλ “Τα αντίθετα” όπου οι μαθητές ένωναν τις αντίθετες λέξεις δημιουργώντας το σωστό ζευγάρι.

Εκπαιδευτικό παιχνίδι “Αντιθετοσυνωνυμομαχία”

Επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες όπου ανάλογα με τον αριθμό που πετύχουμε στο ζάρι μετακινούμαστε τις ανάλογες θέσεις. Αν σταματήσουμε σε κουτάκι με τον κύριο Συνώνυμο παίρνουμε μία από τις κάρτες του κύριου Συνώνυμου. Αν σταματήσουμε σε κουτάκι με την κυρία Αντίθετη παίρνουμε μία από τις κάρτες της κυρίας Αντίθετης. Ακολουθούμε τις οδηγίες της κάρτας. Αν απαντήσουμε σωστά παραμένουμε στο κουτάκι μας. Αν απαντήσουμε λάθος επιστρέφουμε πίσω όπου βρισκόμασταν προηγουμένως. Το παιχνίδι είναι δημιουργία της Χάτσικου Ιωάννας από το blog http://taksiasterati.blogspot.com/. Την ευχαριστούμε πολύ!

Quiz λεξιλογίου!

by Eirini6377
by Eirini6377
by Eirini6377

Διαδραστικά φύλλα εργασίας!

Καλή ξεκούραση! Είστε αστέρια!!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?