Το γράμμα Ξξ-Το παράξενο ταξίδι της Συννεφένιας

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης

Σήμερα ο Σαμπέρ θα μας πει ένα παραμύθι για τον άνεμο και τη βροχή… Ο άνεμος φύσηξε δυνατά κι άρπαξε τη Συννεφένια.Την πήρε μαζί του στο ταξίδι του…

Ας ταξιδέψουμε κι εμείς μαζί τους στα σύννεφα…

Μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει την ομορφιά του ουρανού. Ο Richie Hug τράβηξε 2000 φωτογραφίες με το Canon 5D Mark III και φακό 24-70mm για να δημιουργήσει αυτό το time lapse.

Richie Hug

Θέλετε να πετάξουμε με το αεροπλάνο και να δούμε από ψηλά πώς είναι τα σύννεφα και να τα διαπεράσουμε; Πετάμε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πίζα!

HvdH-Plane-Spotter Πτήση με το Embraer ERJ-190 D-AEMC κατά την προσγείωση στην Πίζα.

Γραμματένια Ποιηματάκια –

Ένα ποίημα γεμάτο με λέξεις από Ξι – Ξξ

Μαθαίνω Διασκεδάζοντας Ποίημα, αφήγηση και δημιουργία βίντεο: Μαρία Καριωτάκη

Για να παίξουμε λιγάκι!!

https://users.sch.gr/pkotsis/

Η ξαπλώστρα 

http://www.jele.gr/

Λάχανα Και Χάχανα – Η Χιονένια Και Η Συννεφένια

Hahana Kid Τα Hahana Kids και ο Τάσος Ιωαννίδης, σε συνεργασία με τη Μαρία Φαραντούρη και την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου παρουσιάζουν το “Η Χιονένια Και Η Συννεφένια”, από το άλμπουμ “Λάχανα και Χάχανα – 24 Τραγούδια Από Το Βιβλίο Γλώσσας ‘Α Δημοτικού”.

Δείτε το μύθο του Αισώπου “Το έξυπνο κοτοπουλάκι”

Εναλλακτικός Κύκλος Ένας παραμυθένιος κόσμος γεμάτος σοφία και γνώση, ανοίγεται μπροστά μας με τους πιο γνωστούς και διασκεδαστικούς μύθους του Αισώπου.

https://teacherini.weebly.com/

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?