Καλή σχολική χρονιά στα πρωτάκια!!

Το κουδούνι σήμερα το πρωί χτύπησε ξανά, το σχολείο γέμισε με παιδικά χαμόγελα! Μέσα από τα λαμπερά μάτια των παιδιών εμείς οι εκπαιδευτικοί παίρνουμε τη δύναμη, το όραμα, την έμπνευση για μια ακόμα δημιουργική χρονιά! Σήμερα, είχα τη χαρά να υποδεχθώ τους πιο μικρούς μαθητές του σχολείου μας, τους μαθητές της Πρώτης τάξης!

Μετά τον Αγιασμό και το καλωσόρισμα της διευθύντριας πήγαμε να γνωρίσουμε την τάξη μας και να γεμίσουμε με χαρά τις μεγάλες σχολικές τσάντες μας με τα βιβλία μας!

Στο τέλος, μετά από μία σύντομη γνωριμία με τη δασκάλα και υποδοχή των μαθητών και των γονιών τους, κάθε μαθητής πήρε ένα αναμνηστικό δωράκι καλωσορίσματος και ένα σημαιάκι για καλή σχολική χρονιά!

Δωράκια καλωσορίσματος

Κάθε νέα σχολική χρονιά ανοίγει το παράθυρο σε έναν κόσμο γεμάτο νέες δυνατότητες. Είναι μια ευκαιρία να αρχίσουμε με θετική ενέργεια, φιλοδοξίες για νέες φιλίες, γνώσεις και ανεξερεύνητες εμπειρίες! Εύχομαι κάθε μέρα στο δημοτικό να είναι μια ευκαιρία για μάθηση.

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.

Εύχομαι  ακόμα σε  κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστεί με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους. Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές ας είναι ο φωτεινός φάρος όλων των προσπαθειών μας!

Προσευχή για τη νέα σχολική χρονιά

Από την ακολουθία του αγιασμού , που τελεί ο ιερέας στα σχολεία την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, παραθέτω μεταφρασμένη μία ευχή.

Αν θέλετε δείτε κι αυτά...

Κάνουν καλό οι ηλεκτρονικές οθόνες στην ανάπτυξη των παιδιών;

Σύγκριση και εκτίμηση ποσοτήτων

Οι ήρωες της Γλώσσας της Α’ δημοτικού!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More