Επίσκεψη αγάπης στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2024 στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων φιλανθρωπικών δράσεων που υλοποιούμε, επισκεφθήκαμε μαζί με τους μαθητές της Γ τάξης του σχολείου μας το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών.

Οι μαθητές τραγούδησαν στους ηλικιωμένους τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τους ευχήθηκαν για τον νέο χρόνο

τους μοίρασαν χριστουγεννιάτικες κάρτες που είχαν ετοιμάσει στο σχολείο

τους προσέφεραν μελομακάρονα και κουραμπιέδες

πάνω από όλα τους έδωσαν απλόχερα μέσα από την καρδιά τους αγάπη! Γιατί Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη, ενδιαφέρον, συμπόνια και αλληλεγγύη.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγάπη που έδειξαν και για την εξαιρετική τους εμφάνιση! Πάντα να διακατέχονται από φιλανθρωπία και να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις για το καλό των συνανθρώπων μας!

Πολλά συγχαρητήρια και στη δασκάλα μουσικής του σχολείου μας κα. Ρουμελιώτη Βασιλική για την επιμέλεια της χορωδίας και για τη συνοδεία των μαθητών στο πιάνο.

Διαβάστε επίσης:

Αν θέλετε δείτε κι αυτά...

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Ανάδειξης Εκπαιδευτικού Έργου με εισήγηση: «Παιδαγωγική της Φύσης: Υπαίθρια Τάξη»

Κάθε κάδος, μια ευκαιρία για αλλαγή

«Η αυλή μας, ευθύνη μας» – Δημιουργώντας τον δικό μας Οικοκώδικα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More