16 Οκτωβρίου: Παγκόσμια μέρα διατροφής

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, γνωστή και ως Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού («World Food Day») γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, η μέρα αυτή, καθιερώθηκε το 1945 όπου και ιδρύθηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα διατροφής θέλουμε να τονίσουμε την ανάγκη του να τρεφόμαστε υγιεινά και με μέτρο, όπως λέει και το ρητό του Κλεόβουλου του Λίνδιου, ενός από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας

«Παν Μέτρον Άριστον»

Πατήστε στις παρακάτω διαδραστικές εικόνες και ενημερωθείτε για θέματα διατροφής, δείτε εκπαιδευτικά βίντεο και βεβαίως παίξτε για να μάθετε καλύτερα!!!!

Τροφική πυραμίδα

mtsaousid

Μαθαίνω για τις κατηγορίες τροφών

Οι διατροφικές διαταραχές

Τρεφόμαστε σωστά και μεγαλώνουμε με υγεία!!

Μπορείτε να δείτε και τις επόμενες αναρτήσεις που αφορούν δραστηριότητες ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος του WWF Ελλάς για τη διατροφή και το περιβάλλον!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?