Πρόσωπα της Χρονιάς 2021: Ας γνωρίσουμε τη Δήμητρα!

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Η Δήμητρα, μαθήτρια της τάξης μας, έχει προταθεί ως υποψήφια στα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» καθώς η ζωγραφιά της προκρίθηκε ανάμεσα από πολλές συμμετοχές παιδιών σε όλη την Ελλάδα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην καμπάνια «Draw Upon Earth – Ζωγραφίζοντας για τη Γη» τoυ παγκόσμιου εκπαιδευτικού εκδοτικού οίκου Twinkl και εντάχθηκε στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε για την παγκόσμια αυτή καμπάνια στην Αγγλία. 

H εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά τα «Πρόσωπα της Χρονιάς». Πρόκειται για μια θεσμοθετημένη πλέον εκδήλωση στην αχαϊκή κοινωνία, που πραγματοποιείται στις αρχές του χρόνου και κατά την οποία τιμώνται συμπολίτες μας που επέδειξαν αξιόλογη δράση το έτος που πέρασε. Στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ανθρώπων που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, ο καθένας στον τομέα του, για τη σκληρή προσπάθειά τους, τα επιτεύγματά τους και την επιμονή να κάνουν το όραμά τους πράξη.

Πατήστε στην εικόνα για να ψηφίσετε τη Δήμητρα, ώστε να αναδειχθεί “Πρόσωπο της Χρονιάς” στην κατηγορία του Πολιτισμού!!!

Ας μεταδώσουμε όλοι μαζί  το μήνυμα της προσπάθειας, της χαράς, της ελπίδας, της γνώσης και της δημιουργικότητας!!!

Περισσότερες πληροφορίες στα social media:
#ΠρόσωπαΤηςΧρονιάς 
#ProsopaTisXronias
#ProsopaXronias21 
#Peloponnisos 
#PeloponnisosNewspaper

You may also like

1 σχόλιο

Η Δήμητρα, Πρόσωπο της Χρονιάς 2021! – Loveteaching 12 Φεβρουαρίου 2022 - 23:12

[…] Πρόσωπα της Χρονιάς 2021: Ας γνωρίσουμε τη Δήμητρα! […]

Απάντηση

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?