Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο κύκλος των συναισθημάτων»

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου επισκεφθήκαμε το Κέντρο Τεχνών “Ηλιότεχνο”έναν χώρο εκπαίδευσης, δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας παιδιών και ενηλίκων, στην Αθήνα όπου υλοποιήσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής «Ο κύκλος των συναισθημάτων» ή «Να σου πω τι νιώθω». 

Η υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος κα. Βίκυ Γεωρέττη, με βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια βοήθησε τα παιδιά να μάθουν να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, να κατανοούν περισσότερο τον εαυτό τους και τους γύρω τους και να «αναπτύσσονται» συναισθηματικά. 
Ήταν ένα ξεχωριστό διαδραστικό πρόγραμμα που ενθάρρυνε τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο των συναισθημάτων.


Υπερκινητικά καμώματα
Ένα πρωτότυπο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με πολύ ευχάριστες και εξειδικευμένες τεχνικές, βιωματικά παιχνίδια, δρώμενα και ασκήσεις που βοήθησαν όλα τα παιδιά να εκτονωθούν και να αναπτύξουν την προσοχή και τη συγκέντρωσή τους.

Όλα τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά, έπαιξαν, χόρεψαν, διασκέδασαν και πήραν σπουδαία μηνύματα κατά την επίσκεψη τους στο Κέντρο Τεχνών Ηλιότεχνο.

Στο τέλος, απονεμήθηκε στους μαθητές αναμνηστικό δίπλωμα για την άψογη συνεργασία τους στις βιωματικές δραστηριότητες!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?