Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο κύκλος των συναισθημάτων»

by Love Teaching by Archodoula
5 minutes read

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου επισκεφθήκαμε το Κέντρο Τεχνών “Ηλιότεχνο”έναν χώρο εκπαίδευσης, δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας παιδιών και ενηλίκων, στην Αθήνα όπου υλοποιήσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής «Ο κύκλος των συναισθημάτων» ή «Να σου πω τι νιώθω». 

Η υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος κα. Βίκυ Γεωρέττη, με βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια βοήθησε τα παιδιά να μάθουν να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, να κατανοούν περισσότερο τον εαυτό τους και τους γύρω τους και να «αναπτύσσονται» συναισθηματικά. 
Ήταν ένα ξεχωριστό διαδραστικό πρόγραμμα που ενθάρρυνε τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο των συναισθημάτων.


Υπερκινητικά καμώματα
Ένα πρωτότυπο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με πολύ ευχάριστες και εξειδικευμένες τεχνικές, βιωματικά παιχνίδια, δρώμενα και ασκήσεις που βοήθησαν όλα τα παιδιά να εκτονωθούν και να αναπτύξουν την προσοχή και τη συγκέντρωσή τους.

Όλα τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά, έπαιξαν, χόρεψαν, διασκέδασαν και πήραν σπουδαία μηνύματα κατά την επίσκεψη τους στο Κέντρο Τεχνών Ηλιότεχνο.

Στο τέλος, απονεμήθηκε στους μαθητές αναμνηστικό δίπλωμα για την άψογη συνεργασία τους στις βιωματικές δραστηριότητες!

You may also like

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?