Ευρωπαϊκές σημαίες με το Quiver 3D painting

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Στη συνέχεια των δράσεων μας στο καινοτόμο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Teachers 4 Europe σχετικά με την ενότητα “Μαθαίνουμε τις ευρωπαϊκές σημαίες

με τη βοήθεια της εφαρμογής Quiver 3D painting οι ζωγραφιές μας…ζωντάνεψαν και οι σημαίες ευρωπαϊκών χωρών κυμάτισαν μέσα στην τάξη μας!

Η εφαρμογή Quiver 3D painting αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο βασισμένο στην τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας, το οποίο μπορεί να ζωντανέψει τις ζωγραφιές των μαθητών στην οθόνη της κινητής συσκευής ή του tablet μας.

Αρχικά, οι μαθητές χρωμάτισαν με χρώματα της επιλογής τους έτοιμες σχεδιασμένες εικόνες. Στη συνέχεια κατέβασα την εφαρμογή από το tablet, την άνοιξα και οι μαθητές στόχευσαν τη ζωγραφισμένη εικόνα. Η εφαρμογή διαθέτει ειδικούς αισθητήρες που οριοθετούν την εικόνα, αντιλαμβάνονται τα χρώματα που χρησιμοποίησαν οι μαθητές και μετατρέπουν την εικόνα τους σε ένα τρισδιάστατο έργο τέχνης μέσα στην οθόνη της συσκευής tablet. H 3D ζωγραφιά δεν είναι στατική αφού τα αντικείμενα μέσα της κινούνται και αλληλεπιδρούν

Η εφαρμογή αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μαθητών και να μετατρέψει το μάθημα σε μια φανταστική εμπειρία. 
Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν και μέσω της δυνατότητας της οπτικοποίησης και αναπαράστασης με τρισδιάστατο τρόπο διάφορων αντικειμένων βοηθήθηκαν στην καλύτερη κατανόηση και αντίληψη των ευρωπαϊκών σημαιών! 

Δείτε παρακάτω το video με τη χρήση της εφαρμογής Quiver 3D painting

@loveteaching9428

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?