Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια,χαρίζουμε χαμόγελα!

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης
Οι μαθητές όλων των τάξεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου συμμετέχουν για μία ακόμα χρονιά σε μια δράση εθελοντισμού κι ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας. 

Έτσι κι εμείς ως νέα μέλη της σχολικής κοινότητας συνεισφέρουμε ενεργά στην πρωτοβουλία συλλογής πλαστικών καπακιών για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων

Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια από νερό, χυμούς, γάλα, απορρυπαντικά κ.α. για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. 

Απώτερος στόχος είναι η συγκέντρωση ενός τόνου πλαστικών καπακιών και η παράδοση τους στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αιγίου (Ε.Κ.Α.Μ.Ε./Α.μ.Ε.Α. Αιγίου).

Μέσα από τη δράση μας ευελπιστούμε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε την τοπική κοινωνία για να κάνουμε όλοι μαζί καλύτερη τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη. 


You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?