«Δημιουργικός Διαγωνισμός Αστέρι της Ευχής» 

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Με την τάξη μας συμμετείχαμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής που υλοποιεί το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ως συνέχεια στο παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα διόργανωσε διαγωνισμό στον οποίο παρακινεί τους μαθητές όλων των βαθμίδων να αξιοποιήσουν δημιουργικά το Αστέρι!

Εμείς συμμετείχαμε συνολικά ως Ε2 τμήμα στην κατηγορία “Φωτογραφία” όπου ζωγραφίσαμε μέσα στο Αστέρι μας τον ήρωα Ντόναλντ Ντακ της Disney να δίνει τις ευχές του ” Αγάπη, Υγεία και Ελπίδα” σε όλα τα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τη νέα χρονιά μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό γεμάτο φωτεινά αστεράκια και αστεράκια Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!!!

Δείτε παράκατω τη συμμετοχή μας!!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν δείχνοντας με ενθουσιασμό την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, τη δύναμη να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και την αλληλοβοήθεια μέσω της ομαδικότητας και της συνεργασίας!

  • Ανάρτηση Συμμετοχών: 15/02/2022-28/2/2022
  • Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: 31/3/2021
  • Βράβευση: Κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης εθελοντικής δράσης του Οργανισμού Οκτώβριος 2022
  • Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στο site wishstar.gr.
  • Το βραβείο για κάθε νικητή θα είναι ένα αναμνηστικό κολλάζ φωτογραφιών παιδιών ευχής που θα αντιπροσωπεύει το μήνυμα της ελπίδας, της χαράς, της δύναμης και του εθελοντισμού.
Ο Οργανισμός θα διασφαλίσει σε όλη τη διαδικασία τα προσωπικά δεδομένα και τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών.
Η συμμετοχή είναι προαιρετική και απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των γονέων ή των ασκούντων τη γονική μέριμνα/επιμέλεια. Όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματα, ισχύουν τα αναφερόμενα στο ν. 2121/1993 «Πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα» [ΦΕΚ 25, τ. Α΄, 04.03.1993], όπως ισχύει τροποποιημένος

You may also like

1 σχόλιο

Νικητές Διαγωνισμού – Αστέρι της Ευχής 2021 – 2022 – Love Teaching 5 Απριλίου 2022 - 00:06

[…] «Δημιουργικός Διαγωνισμός Αστέρι της Ευχής»  […]

Απάντηση

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?