11ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο “Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα”

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης

Το 11ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στις 12 Απριλίου 2022 στην Αθήνα.

Πρόεδρος του 11ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου ήταν ο καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης, ο οποίος καλοσώρισε τους συνέδρους, τους/τις μαθητές/τριες και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους. Το συνέδριο φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Jacqueline de Romilly του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η κήρυξη της έναρξης των εργασιών έγιναν από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέτα Μακρή.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς για την επίμονη προσπάθειά τους να κάνουμε πράξη τη φράση «Η Νέα Γενιά Έρχεται το Κάπνισμα Φεύγει» και ανέφερε

«Το κάπνισμα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απειλές της δημόσιας υγείας. Μέσα από το συνέδριο, τα ίδια τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές και περνάνε τα δικά τους μηνύματα».

Η Υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων SMOKE FREE GREECE Βάσω Ευαγγελοπούλου, έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους έλαβαν μέρος στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η Νέα Γενιά Έρχεται το Κάπνισμα Φεύγει». Αν θέλετε μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές των μαθητών της τάξης μας στον διαγωνισμό στο παρακάτω άρθρο:

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν με έργα ζωγραφικής, 760 μαθητές από 98 σχολεία όλης της Ελλάδας, της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, όλων των τάξεων Γυμνασίου, Α’ Λυκείου  και μαθητές/τριες από Ειδικά σχολεία.

«Το «Επιλέγω να μην Καπνίζω» έχει γίνει κτήμα τους.»

Οι συμμετοχές που διακρίθηκαν στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό:

Ε’ Δημοτικού

1ο Βραβείο. Νικολία Γεωργίου, Μαρία Κάνιστρα. 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας

2ο Βραβείο. Αγγελική Κότσυφα. Δημοτικό Σχολείο Άστρους

Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε τις συμμετοχές που βραβεύθηκαν στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συγχαρητήρια σε όσους μαθητές συμμετείχαν και σε όσους διακρίθηκαν καθώς η ενεργός συμμετοχή τους και η ευαισθητοποίηση σε σημαντικά θέματα που αφορούν την υγεία, αποδεικνύει ότι η νέα γενιά έρχεται και φεύγουν εξαρτήσεις και άσχημες συνήθειες του παρελθόντος…

Οι έπαινοι συμμετοχής μας από τον διαγωνισμό!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?