Ανακυκλώνουμε ηλεκτρικές μικροσυσκευές, τόνερ και λαμπτήρες!

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Συμμετέχουμε με το σχολείο μας στη δράση ανακύκλωσης ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΤΟΝΕΡ και ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης- Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, με τον Δήμο Πατρέων στον τομέα της Ανακύκλωσης και με την εταιρία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.

Για τα συγκεκριμένα υλικά έχουν τοποθετηθεί από την εταιρία στο σχολείο μας τρεις (3) ξεχωριστοί κάδοι για τα διαφορετικά υλικά, όπως στις εικόνες παρακάτω.

Την εβδομάδα από 16 έως 20 Μαΐου 2022 μπορείτε να παραδώσετε για ανακύκλωση παλιό και άχρηστο ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τόνερ και μελάνια εκτυπωτών και λαμπτήρες  στους ειδικούς κάδους που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Πατρέων.

Ανακυκλώνοντας συνεισφέρουμε στο περιβάλλον, την οικονομία, αλλά και τον πολιτισμό, σεβόμενοι το δικαίωμα στην υγεία, την καθαριότητα και την αισθητική του περιβάλλοντος.

Ανακυκλώνοντας άχρηστες ηλεκτρικές συσκευές,  τόνερ, μελάνια εκτυπωτών και λαμπτήρες περιορίζουμε την εξάντληση φυσικών πόρων και μειώνουμε τον όγκο των σκουπιδιών, συνεπώς και την ανάγκη για νέους ΧΥΤΑ.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?