Για να είσαι δάσκαλος χρειάζεται αγάπη και μυαλό

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Η 5η Οκτωβρίου καθιερώθηκε το 1994 από  την UNESCO  ως Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών για να μας υπενθυμίζει τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο δάσκαλος στην κοινωνία.

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους που αγαπούν τα παιδιά και το λειτούργημά μας να έχουν δύναμη, αγάπη και σεβασμό για να επιτελούν το καθημερινό δημιουργικό και σημαντικό έργο τους!

Θα ήθελα να κλείσω το άρθρο με τα παρακάτω λόγια μίας μητέρας ενός μαθητή μου…Τα λόγια της με συγκίνησαν και μου έδωσαν τη δύναμη για να συνεχίσω… παρά τις αντιξοότητες της σημερινής εποχής…

Δε θα ευχηθώ καλή σχολική χρονιά γιατί είναι βέβαιο ότι θα την έχετε. Θα ευχηθώ να αφήνετε πάντα το στίγμα σας, όπως ξέρετε να κάνετε!!!

Ευχαριστώ πολύ τη μητέρα για τα όμορφα λόγια της, όπως και όλους τους μαθητές μου και τους γονείς τους για την εκτίμηση και την αγάπη που μου δείχνουν. Εύχομαι σε όλους σας κάθε χαρά και ευλογία στη ζωή σας!

Για το τέλος,κάποιες σκέψεις που βρήκα στο internet …

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?