Η τελεία του Peter Reynolds

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Μία πρωτότυπη ιστορία για τις ιδιαίτερες ικανότητες και τα ταλέντα (χαρίσματα) που διαθέτει ο καθένας μας! Πρόκειται για ένα από τα παγκόσμια αριστουργήματα που θα (ίσως και να έχετε ήδη) διαβάσετε στη ζωή σας. Ένα από τα 20-30 κορυφαία βιβλία που έχουν γραφτεί παγκοσμίως.

Το βιβλίο περιέχεται στην βαλίτσα του εκπαιδευτικού προγράμματος “Βιβλία σε Ρόδες” που υλοποιούμε στην τάξη μας.

Ένα υπέροχο παραμύθι που ενισχύει την αυτοπεποίθηση των παιδιών, υμνεί τη διαφορετικότητα , διδάσκει την ομορφιά, την καλοσύνη, την ενσυναίσθηση, την κατανόηση, ωθεί στη δράση και στην επίτευξη των ονείρων εξαίροντας το σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών μέσα από το προσωπικό παράδειγμα. Είναι μεγάλης σημασίας να υπάρχει πλάι σου ένας δάσκαλος, ένας άνθρωπος για να σου δώσει το χώρο και τη δύναμη να πιστέψεις ότι αυτό που κάνεις είναι κάτι μοναδικό και ξεχωριστό!

Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε πατώντας εδώ και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από εδώ. 

Το μάθημα της ζωγραφικής είχε τελειώσει, αλλά η Λία δεν έλεγε να ξεκολλήσει απ’ το θρανίο της. Το χαρτί της ήταν άδειο. Η δασκάλα της Λίας έσκυψε πάνω στο κάτασπρο χαρτί. “Α! Μια πολική αρκούδα σε χιονοθύελλα”, είπε…

Πριν το δείτε…

  • Πώς νιώθετε όταν αρχίζετε κάτι καινούριο;
  • Όταν κάνετε κάτι που στην αρχή σας φαντάζει δύσκολο;
  • Έχετε ζήσει ποτέ μια δύσκολη στιγμή;

Για να το δούμε!!

Ναι Μπορώ

Τέλος, μπορείτε να δείτε τις ζωγραφιές που έφτιαξαν η Νεφέλη και η Ηλέκτρα μετά από την ανάγνωση του παραμυθιού.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?