Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ρένας Καρθαίου

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Στο ανθολόγιο μας ασχοληθήκαμε σήμερα με το επετειακό χριστουγεννιάτικο ποίημα της Ρένας Καρθαίου “Χριστουγεννιάτικο Δέντρο” το οποίο μας περιγράφει ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο με όμορφα παιχνίδια κι ένα λαμπερό αστέρι στην κορυφή του.

Στη συνέχεια, αφού επεξεργαστήκαμε το ποίημα στολίσαμε το δικό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είχε τριγύρω του μερικά από τα παιχνίδια που θα χαρίσουμε στα παιδιά του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Τέλος, κρεμάσαμε στον τοίχο της τάξης μας το ημερολόγιο χριστουγεννιάτικο δέντρο αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων, μια υπέροχη παράδοση που μας βάζει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα από νωρίς!

Σε κάθε θήκη του δέντρου ανάλογα με την ημερομηνία υπάρχει ένα χαρτάκι όπου αναγράφεται μία αποστολή καλοσύνης και ευγενικής πράξης για τον μαθητή που είναι η σειρά του να αποκαλύψει και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει την αποστολή της ημέρας! Επίσης, υπάρχει και μία καραμελίτσα-έκπληξη για να μας γλυκάνει για τις καλές πράξεις που κάνουμε!!

Όλοι οι μαθητές πέρασαν ωραία πραγματοποιώντας την παραπάνω δράση! Έμαθαν ότι το να δίνεις χαρά είναι πολύ πιο σημαντικό από το να παίρνεις χαρά! Γιατί ότι δίνεις με αγάπη γυρίζει σε σένα πάλι πίσω πολλαπλάσιο!!!

Χρόνια πολλά κι ευλογημένα σε όλους σας με αγάπη, πίστη & ελπίδα!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?