Η Βραδιά του Ερευνητή 2023 από το Πανεπιστήμιο Πατρών

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Η Οργανωτική επιτροπή της «Βραδιάς του Ερευνητή» του Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου σε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ δράσης και διασκέδασης.

Για 17η συνεχή χρονιά, το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει τη “Βραδιά του Ερευνητή”. Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι πανευρωπαϊκός και πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 300 περίπου πόλεις σε όλη την Ευρώπη με πληθώρα εκδηλώσεων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει πιο κοντά το ευρύ κοινό και συγκεκριμένα τους νέους (φοιτητές, μαθητές αλλά και όσους συνδέονται με την έρευνα(εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους της τοπικής/περιφερειακής αυτοδιοίκησης) με την επιστημονική κοινότητα και το σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν οι ερευνητές καθώς επίσης την ανάδειξη της ανθρώπινης πλευράς τους.

Στη χώρα μας διοργανώνονται ταυτόχρονα εκδηλώσεις σε επτά πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Μυτιλήνη, Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Στη συνέχεια θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στη Πάτρα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?