Συγκέντρωση ειδών διατροφής για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» εν όψει Χριστουγέννων

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης

Σε συνεργασία με τις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου μας στηρίξαμε έμπρακτα ως σχολική κοινότητα τη φιλανθρωπική δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννωνγια τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας με αρ. πρ. 128052/Δ2/18-10-2022 εισερχόμενο έγγραφο.


Σκεφτήκαμε ότι τα παιδιά σίγουρα θα χαρούν με το να τους χαρίσουμε παιχνίδια τα οποία πλέον δεν χρειαζόμαστε! Έτσι, φέραμε ο καθένας μερικά παιχνίδια, παζλ, επιτραπέζια και βιβλία τα οποία θα χαρίσουν πολλά χαμόγελα στα παιδάκια!

Τα τρόφιμα και τα παιχνίδια θα διατεθούν από τον οργανισμό για την κάλυψη των αναγκών τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Οι μαθητές των Α, Β , Ε, Στ, τάξεων συνεργάστηκαν για το πακετάρισμα των τροφίμων και των παιχνιδιών!

Όλοι μαζί βοήθησαν στη μεταφορά των τροφίμων και των παιχνιδιών στο φορτηγό του οργανισμού!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μαθητές και τους γονείς τους για την ευγενική και συγκινητική στάση τους στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση των παραπάνω ειδών. Καταφέραμε ως σχολική μονάδα να συγκεντρώσουμε 14 μεγάλες πλαστικές τσάντες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και 5 κιβώτια με παιχνίδια!

Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση αναδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες αισιοδοξίας στο σχολικό περιβάλλον.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?