Οι αφίσες μας για την προστασία των δασών

από Love Teaching by Archodoula
6 λεπτά ανάγνωσης

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, με τις Διευθύνσεις Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης των Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Βοιωτίας, συμμετέχουμε στην υλοποίηση του Έργου «Μαζί για το ΔάSOS» στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το ΥΠΑΙΘ, Διεθνούς Θεματικού Δικτύου ΠΕ «Μαθαίνω για τα Δάση», του οποίου εθνικός χειριστής στην Ελλάδα είναι η ΕΕΠΦ. Το έργο υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Π. & Α. Κανελλοπούλου(https://pacf.gr)

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μαζί για το ΔάSOS» #mazigiatodaSOS οι μαθητές της Α,Β, Ε και Στ τάξεων του σχολείου μας δημιούργησαν ομαδοσυνεργατικά σε ομάδες των δύο μαθητών με την τεχνική της οπτικοποίησης αφίσες για το δάσος εκφράζοντας διαθέσεις, αισθήματα, σκέψεις πάνω σε θέματα που αφορούν την προστασία του δάσους από τις δασικές πυρκαγιές και τη μεγάλη σημασία του στη ζωή μας στον πλανήτη που ζούμε.

Οι αφίσες των μικρών μαθητών!

Οι μαθητές της Α και Β τάξης είχαν δημιουργήσει τις αφίσες με αφορμή τη δράση της δεντροφύτευσης ροδιάς στην αυλή του σχολείου μας. Πατήστε στη συνέχεια για περισσότερες πληροφορίες.

Οι αφίσες των μεγάλων μαθητών!

Συγχαρητήρια παιδιά!!

Εξαιρετικές οι αφίσες σας με τα περιβαλλοντικά μηνύματα που εκφράσατε μέσω της τέχνης για την προστασία των δασών!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη δασκάλα της Ε & Στ τάξης κα. Καραγκούνη Αικατερίνη για την άψογη συνεργασία που έχουμε!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?