Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αναλήψεως Κυρίου

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Σήμερα εορτάζεται η Ανάληψη του Κυρίου και όλες οι τάξεις του σχολείου μας επισκεφθήκαμε τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου που βρίσκεται στο χωριό, σε μία πανέμορφη τοποθεσία με υπέροχη θέα!

Μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο πληροφορίες για τη σημερινή εορτή.

Προσευχηθήκαμε και κοινωνήσαμε των Αχράντων Μυστηρίων και στη συνέχεια κατά την έξοδο μας από τον ναό μας δόθηκε άρτος προς ευλογία.

Στους μαθητές προσφέρθηκαν αναψυκτικά, καραμέλες, μπισκότα, κουλουράκια και λουκούμια! Επίσης, δωρίστηκαν κομποσχοίνια στους μικρούς μαθητές, καθώς οι ίδιοι εξέφρασαν την επιθυμία να τα αποκτήσουν!

Ευχαριστούμε πολύ τον εφημέριο Ιερέα του Ναού για τα όσα είπε για εμάς και το έργο μας όπως και για τις βυζαντινές εικόνες Αγίων που μας δώρισε για την τάξη μας και για το σπίτι μας. Οι εξαίσιες εικόνες είναι φιλοτεχνημένες από τον κο. Βετούλα.

Ευχαριστούμε πολύ τον Ιερέα και τους επιτρόπους του Ναού. Χρόνια πολλά με υγεία πνευματική και σωματική και κάθε ευλογία από τον Κύριο σε όλους σας!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?