«Συνεργασία Επαγγελματιών Υγείας και Γονιών για την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας των εφήβων»

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρών και σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης, σας καλούν σε μια ανοιχτή συζήτηση για την εφηβεία. Η εκδήλωση που θα έχει ελεύθερη είσοδο, πρόκειται να υλοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ.στο ΚεΦΙΑπ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης) επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 1, στη Παραλία Πατρών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχουν οι ακόλουθες εισηγήσεις: 

  • “Εφηβεία: Ορόσημο στη ζωή του παιδιού. Πώς μπορεί ο γονιός να βοηθήσει?”, Αναστασοπούλου Έλενα MsC Μαία, Συντονίστρια Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας 6ης Υ.ΠΕ.
  • «Από το παιδί στον έφηβο, ποια στάση να κρατήσουμε σε αυτή τη μετάβαση;», Σταύρου Θωμαΐς, Κοινωνική Λειτουργός MSc, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις.

Την εκδήλωση αλλά και την συζήτηση που θα ακολουθήσει με τους συμμετέχοντες θα συντονίσει η κα Κολυπέρα Βασιλική, Επισκέπτρια Υγείας, Κοινωνική Λειτουργός MSc  Διεθνής Ιατρικής & Ιατρική Καταστροφών, Συντονίστρια Προγραμμάτων Α.Υ., Γ.Ν. Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή στην ιστοσελίδα: https://kpachaia.gr/ και στο https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?