Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

“Living Dinosaurs”

Κατά την επίσκεψη μας στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης ο «Μολυβένιος Στρατιώτης» ταξιδέψαμε στον προαύλιο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο, για να συναντήσουμε τα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν ποτέ στη γη.


Είδαμε 3 διαφορετικά είδη, ρομποτικών δεινοσαύρων, σε πραγματικά μεγέθη, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, όπως ο Τυραννόσαυρος Ρεξ, βασιλιάς των δεινοσαύρων, ύψους 8 μέτρων.


Η έκθεση είναι της διεθνούς φήμης, παραγωγός εταιρία, Aurea Exhibiotions. Είναι κατασκευασμένη από το Παλαιοντολογικό Ίδρυμα Felix de Azara και το Πανεπιστήμιο Maimonides της Αργεντινής, με την επιμέλεια του Sebastian Apesteguia, διεθνούς φήμης παλαιοντολόγο και διδάκτορα στις Φυσικές Επιστήμες.
Η επιστημονική εξειδίκευση, συνέβαλε στο να σχεδιαστούν οι διατάξεις της έκθεσης λαμβάνοντας υπόψη μικρές επιστημονικές λεπτομέρειες, περιλαμβάνοντας εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις ηλικίες.
Κάθε έκθεμα έχει περιγραφή και σε διάφορα σημεία στον χώρο της έκθεσης, υπάρχουν πινακίδες με ιστορίες και στοιχεία από τη ζωή των δεινοσαύρων.

Η έκθεση θα εμπλουτιστεί με 22 δεινόσαυρους και θα λειτουργεί από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 22 Ιανουαρίου στο «Αλεξάνδρειο» τις παρακάτω ώρες 10.00-22.00 για το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Όλοι μείναμε εντυπωσιασμένοι 
από το θέαμα και 
μικροί και μεγάλοι καθηλωθήκαμε  
από τους «Living Dinosaurs».


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s