Παιχνίδι χωρίς ρεύμα

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Με αφορμή συζήτηση στην τάξη μας για τις σχέσεις των παιδιών με τις νέες τεχνολογίες και τις επιπτώσεις της τεχνολογίας της πληροφορίας στους νέους ανθρώπους προβλήθηκε στην ώρα της Ευέλικτης Ζώνης η ακόλουθη δεκάλεπτη μαθητική ταινία των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Σερίφου, η οποία βραβεύτηκε με την πρώτη θέση στον δεύτερο Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών μικρού μήκους.

Συνοπτικά, μια ομάδα παιδιών στη Σέριφο παίζει στις αυλές και τις αλάνες. Την ίδια στιγμή οι φίλοι τους είναι στημένοι μπροστά σε έναν υπολογιστή, μια τηλεόραση και ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Πρέπει να σκεφτούν έναν τρόπο να τους βγάλουν από τα σπίτια τους. Τη λύση θα δώσει το τοπικό εργοστάσιο της ΔΕΗ…

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Ο κανόνας  «3-6-9-12» του Serge Tisseron

Ο Serge Tisseron, Γάλλος ψυχαναλυτής από τους πιο γνωστούς στη χώρα του, το 2008 ανέπτυξε τον κανόνα  «3-6-9-12», που σημαίνει:

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?