«Είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη»

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης
Μία όμορφη και συγκινητική διαφήμιση επέλεξε η ομάδα marketing γνωστής αλυσίδας καταστημάτων τροφίμων για τα φετινά Χριστούγεννα, που είναι γιορτή αγάπης. 
Πρωταγωνιστής του σποτ ένα γλυκός παππούς, ο οποίος ένα βράδυ βλέπει ένα φωτεινό αστέρι να πέφτει έξω από την πόρτα του. Χωρίς δεύτερη σκέψη, το μαζεύει και το αποθηκεύει σε ένα κουτί. Ετοιμάζεται μέσα στο βράδυ στο σπίτι του για να πάει κοντά στους αγαπημένους του παίρνοντας το κουτί μαζί του. Η διαδρομή του με το τρένο δεν είναι εύκολη και το κρύο είναι τσουχτερό.  Κάποια στιγμή τον βλέπουμε να φτάνει στο σπίτι του εγγονού του για να του παραδώσει το μαγικό κουτί. Η οικογένειά του ενθουσιάζεται με την έκπληξη του παππού και ο εγγονός παίρνει το φωτεινό αστέρι από το κουτί και το τοποθετεί στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Δείτε την παρακάτω

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?