Οι σαύρες ήρθαν στην αυλή μας!

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, με τις Διευθύνσεις Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης των Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Βοιωτίας, συμμετέχουμε στην υλοποίηση του Έργου «Μαζί για το ΔάSOS» στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το ΥΠΑΙΘ, Διεθνούς Θεματικού Δικτύου ΠΕ «Μαθαίνω για τα Δάση», του οποίου εθνικός χειριστής στην Ελλάδα είναι η ΕΕΠΦ. Το έργο υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Π. & Α. Κανελλοπούλου(https://pacf.gr)

Σήμερα, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μαζί για το ΔάSOS» #mazigiatodaSOS, οι μαθητές της Α και Β τάξης την ώρα των εικαστικών κατασκεύασαν σαυρούλες πάνω σε κλαδάκια. Στόχος ήταν οι μαθητές να απασχοληθούν δημιουργικά κατασκευάζοντας ένα έμβιο είδος από την βιοποικιλότητα του Παναχαϊκού όρους, στου οποίου τους πρόποδες βρίσκεται το όμορφο χωριό τους! Στη συνέχεια , μπορείτε να δείτε μερικές σαύρες!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τα είδη κοινοτικού ενδιαφέροντος που εξαπλώνονται στην περιοχή ευθύνης του Γεωπάρκου Χελμού και περιλαμβάνουν 24 είδη ερπετών (τέσσερις χελώνες, 13 σαύρες και 7 φίδια).

και η σαύρα Barbie! Ένα νέο όμορφο είδος σαύρας έφτασε στο χωριό!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?