Παίζουμε; “Η Ευρώπη – Ένα θέμα αξιών”

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης
Αγαπητά παιδιά από 8 -12 χρονών, 
σήμερα σας προτείνω να παίξετε το διασκεδαστικό μορφωτικό παιχνίδι “Η Ευρώπη – Ένα θέμα αξιών” με θέμα  τις “Κοινές αξίες της Ευρώπης” όπως είναι η ελευθερία έκφρασης,   το δίκαιο σύστημα δικαιοσύνης, η ισότητα των φύλων, η κατάργηση της θανατικής ποινής, οι ελεύθερες εκλογές και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα.
Διασκεδάστε δεχόμενοι τις προκλήσεις σε ομάδα και διεξάγοντας συζητήσεις  ενώ συγχρόνως ελέγχετε τις γνώσεις σας στη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μπορείτε να το αποκτήσετε στον υπολογιστή σας το επιτραπέζιο παιχνίδι σε έντυπη μορφή πατώντας εδώ.
Επίσης, μπορείτε να παίξετε μια ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού στο διαδίκτυο. Θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει απευθείας χωρίς εγκατάσταση και να εμφανιστεί σε ένα αναδυόμενο παράθυρο του προγράμματος περιήγησής σας. (Αλλαγή γλώσσας με το κουμπί Παράμετροι.) Πατήστε εδώ για να παίξετε διαδραστικά!
Καλή σας διασκέδαση & 
καλή επιμόρφωση παράλληλα!!!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?