Μένουμε στο σπίτι:Η συνάντηση με την οικογένεια

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης
Το φυλλάδιο της Πανεπιστημιακής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής ΠαΓΝΗ απευθύνεται στις οικογένειες, δίδοντας χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση της καθημερινότητας μέσα στο σπίτι, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων περιορισμού για τον SARS-CoV-2.

Στη συνέχεια, προτείνω στα παιδιά να διαβάσουν το παραμύθι για τον κορωνοϊό της Δέσποινας Σπυριδοπούλου «Μια μάσκα μαγική». Πατήστε στο εξώφυλλο του βιβλίου για να το κατεβάσετε!

Μια σύντομη περιγραφή από τη συγγραφέα:
Μέσα από μια σύντομη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια μάσκα, μπορούμε να παίξουμε θέατρο, να διασκεδάσουμε και να διαχειριστούμε καλύτερα τους φόβους μας, αξιοποιώντας τις δραστηριότητες και τις συμβουλές που δίνονται στο ανάγνωσμα.
Ο κωμικός χαρακτήρας του παραμυθιού εισάγει τα παιδιά με έναν ήπιο τρόπο στην κατανόηση της σημερινής καθημερινότητας και παρέχει ορισμένα εργαλεία για καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης και για οικογενειακό παιχνίδι.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?