Ο κύκλος ζωής…

από Love Teaching by Archodoula
6 λεπτά ανάγνωσης

Στα πλαίσια της διδασκαλίας των μαθηματικών της Α και Β τάξης αναφορικά με τον χρόνο, ασχοληθήκαμε και με τη χρονική αλληλουχία γεγονότων.

Όπως επίσης και στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, με τις Διευθύνσεις Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης των Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Βοιωτίας, συμμετέχουμε στην υλοποίηση του Έργου «Μαζί για το ΔάSOS» στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το ΥΠΑΙΘ, Διεθνούς Θεματικού Δικτύου ΠΕ «Μαθαίνω για τα Δάση», του οποίου εθνικός χειριστής στην Ελλάδα είναι η ΕΕΠΦ. Το έργο υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Π. & Α. Κανελλοπούλου(https://pacf.gr)

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μαζί για το ΔάSOS» #mazigiatodaSOS οι μαθητές διδάχθηκαν τον κύκλο ζωής των ζώων και φυτών. Τα παιδιά υλοποίησαν τις παρακάτω δραστηριότητες:

Ο κύκλος ζωής της κότας (Α)

Ο κύκλος ζωής της κότας (Β)

Ο κύκλος ζωής ενός φυτού

Ο κύκλος ζωής φρούτων & λαχανικών

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?